Babyshower zoetigheden

Bij een babyshower hoort gebak. En wat is er leuker dan zo een prachtige 3D- taart in de vorm van een zwangere vrouw, een babyvoetje of een rompertje…?

Of wat dacht je van leuke cupcakes, cakepops, petit fourtjes en spoonies? Het kan niet zoet genoeg zijn. De keus voor het soort gebak hangt af van je voorkeur, je budget en het aantal gasten. Maak je het zelf of bestel je het?

Zelf hebben we de workshop ‘stapeltaart maken’ gevolgd bij de Tafel van 18, door Petra Achttien. Tijdens deze workshop maak je een stapeltaart van 2 lagen. Je gaat de taarten vullen en bekleden met marsepein in je eigen lievelingskleuren. Daarna leer je hoe je de taart moet stapelen en ga je deze decoreren. De workshop duurt circa 3 uur.

 Zeker een aanrader om dit in leuk gezelschap te doen. Lekker ongedwongen, creatief en ondertussen lekker kletsend en proevend aan de slag.  En het resultaat voor een eerste keer was verbluffend. (uhhm)

 Je hoeft echt geen pro te zijn om dit te kunnen, want er zijn zo veel handige hulpmiddelen. Uitstekers, mallen, ouwels, suikerdecoraties, figuurtjes en bakblikken. En kom je er niet uit? Er zijn genoeg tutorials te vinden op You Tube.

Heel veel bak- en eet plezier!

 Pics & Co Fotografie-1173

Hennataart (3)

Babyshowertaart

Babyshowertaart2

Babyshowertaart3

IMG_4424

Laat gerust een berichtje voor ons achter