Hulp aan Syrië

 

Op dit moment zijn er talloze inzamelingen, benefieten en andere activiteiten bezig die allen het doel hebben om de inwoners van Syrië te helpen. Alhamdoulillaah. Ik ben super trots op de moslimUmmah die een steentje wil bijdragen op welke manier dan ook.

Bij elke strijd vallen er doden en gewonden en worden zieken, kinderen, vrouwen en ouderen het hardst getroffen bij een oorlog. Familieleden verlies je uit het oog, je raakt je huis kwijt, of je bent gedwongen om je huis te verlaten en te vluchten, omdat het onveilig is. La hawla wa la qoewatta illa billah. Stel je voor dat het jou overkomt, of dierbaren in je omgeving. Zou je het dan niet enorm waarderen als er mensen zijn die je wel/ niet kennen en die begaan zijn met je? Die je willen helpen en dou’a voor je verrichten?

Laten we allen bidden dat deze ellende op de wereld eindigt en men weer veiligheid en vertrouwen kan ervaren en positief naar de toekomst kan kijken.

Uiteraard kan Pics & Co Fotografie niet achterblijven met hulp aan Syrië. Ook wij zijn een droppunt (voor omgeving Utrecht) voor mogelijke spullen die je wilt afgeven voor dit goede doel. Wil je ook een steentje bijdragen aan deze actie en woon je in de omgeving van Utrecht mail dan naar picsenco@live.nl of stuur een mailtje naar minah.nl voor overige droppunten.  

Moge Allah onze gebeden verhoren en degenen rijkelijk belonen die zich inzetten op Zijn weg!

 

1458464_542797882473134_1660615039_n

Laat gerust een berichtje voor ons achter